crazy happy life

Alla inlägg under juni 2011

Av Linda - 20 juni 2011 18:17

Hej Vänner!

Eftersom jag är så bra och har klarat två examineringar, har namns dag och att jag fyller 20...23...29 år i morgon så vill jag göra en liten hyllning till mig själv!

DEN BÄSTA LÅTEN JUST NU!!!!!!!


Av Linda - 19 juni 2011 16:28

VARFÖR FINNS OGRÄS????


Det e helt jävla onödigt och det finns i miljoner. Inte konstigt att gården alltid ser för jävlig ut. Man hinner ju inte klart för än det har vuxit upp i andra ändan igen.

Vi har provat alla medel som finns och uppbringa på denna jord och inte fan hjälper det. Det växer bara upp vid sidan om istället.....

SUCK!!!!

Jag har annat och göra än och ligga med häcken i vädret och plocka ogräs. Antar att jag får uppfinna nått mirakelmedel eller något liknande, som FUNGERAR!






Av Linda - 19 juni 2011 13:37

I fredags fick hästarna sitt årliga vaccin och i går fick dom stå av olika anledningar.

I dag kände jag mig piggare och beslöt mig för och ha lite westernträning med Lillan.

Joggen gick faktiskt ganska så bra. Hon blir lite spänd mellan varven men då bryter jag av,, ibland ryggar och fram igen. Annars kändes hon mjuk och fin och vi tränade även lite samlad galopp.

Sen blev det lite tänk-övningar också så hon va nog genomrastad hela hon.


Om jag orkar så kanske jag tränar Ettan en runda lite senare idag.

Vi hade lite träning i hagen innan. Ettan har haft stora problem med att lita på människor. Nu har vi tränat (jag vet inte hur många timmar eller månader) på att hon ska komma fram till mig i stället för och springa iväg, jag har även tränat in hennes namn så att hon ska förstå att hon ska komma. DET E LYCKA När man verkligen känner att man synkar med hästen......finns ingen bättre känsla.


Nu ser det ut till och bli regn så jag avvaktar några timmar till.....

Ha det gott!



Av Linda - 18 juni 2011 15:17

Igår hade jag en myskväll med mig själv, godis och favofilmerna Betlejuice och Sjätte sinnet. Kände mig åtminstonde gladare efter att ha sett dom och då va det tid för sängen.


Idag är jag mest trött, så pass trött att jag nästan glömde och hämta min stora pojke på kalaset....som tur va så var jag bara en kvart sen...men ändå.... ILLA! Som tur va så känner jag föräldrarna som hade kalaset, så dom bara skrattade, SKÖNT!


Jag försöker känna mig piggare men det är helt enkelt så att det inte går och skynda på. Försöker man att skynda på det eller ignorerar det blir det bara värre. Sen för det delen har väl ingen dött av att slappa och bara vara...Eller?


Tänkte att jag skulle lära in lite nya träningsövningar till hästarna så att vi har lite nya godsaker att bita i. Dom blev vaccinerade i går så dom får stå idag....gör ju inget eftersom det ösregnar och dom också behöver lite vila.

HA det gott vänner, så hörs vi snart igen!

  


???

Av Linda - 17 juni 2011 17:55

Kära vänner!

Det råder total kaos i mitt huvud! Just nu orkar jag ingenting!

Som grädde på moset fick jag besked om att mina kassa dagar snart är slut....jag får ansöka om nya och hoppas på det bästa.

PRECIS VAD JAG BEHÖVDE......! Elle inte....

Orkar faktiskt knappt bry mig...


Idag är det fredag och i helgen ska jag sova och ta det lugnt. Jag kan inte hålla på och köra full patte hur länge som helst. Det slutar alltid med att tanken e tom och just nu är det en öken där. Har inte regnat på LÄNGE.


Så vi får hoppas på lite regn. Ha det gott så hör jag av mig när jag har tankat ny energi. Love ya

  

Av Linda - 8 juni 2011 18:53

Jag hade ett samtal med en man idag. Hans syn på kvinnor va att han tyckte att kvinnor som arbetar i hantverks yrken var mycket "starkare" än vad tex. kvinnliga chefer är. Jag frågade honom vad han menade och han svarade att kvinnliga chefer är starka på grund av sin position men hantverks kvinnor är STARKA i vad dom gör.

Hm, jag tycker att det är ett intressant påstående. Det satte igång en tanke process hos mig.


Jag har börjat att intressera mig mycket för människors syn på saker. Ibland får man sig något att fundera på.

Kanske är det så, att kvinnor i hantverksyrken måste bevisa vad dom går för på ett annat sätt än vad högt uppsatta kvinnor behöver. Kanske inte!

Men jag har upptäckt att kvinnor har blivit tuffare. Kanske har vi våra föräldrar att tacka för att dom har brett vägen för en ny generation, och innan dess, deras föräldrar. 

Kvinnan har varit under mannen i rang sedan....ja inte vet jag...länge. Vi vet också att det börjar bli mer jämlikt mellan män och kvinnor.

Jag upplever i mina tankar att det kanske till och med har blivit så att mannen inser att det är dags att släppa fram kvinnan och släppa på grottmannefasonerna.


Visst, sen har kvinnor och män olika fysiska förutsättningar. Men en kvinna som har varit med om mycket i livet blir väldigt STARK! Sen tror jag att det kvittar vad hon har för position.

Bara mina tankar! Ha det gott tills nästa gång!

Puss och Kram     






Av Linda - 8 juni 2011 11:04

Sitter på skolan och har teori. Eller snarare TERRORI!

Visst det e nyttigt men efter en stund håller jag på och somna. Kan liksom inte hjälpa det....Dragningskraften mot bordet blir för stor....!


Ska iallafall snart ha lunch sen e det svets i eftermiddag. Då brukar jag vakna till.

Hoppas att ni har det bra idag! Kanske gör ett inlägg till i kväll vi får se.

Puss och kram


Av Linda - 7 juni 2011 08:30

Jag har kaos i mitt huvud och min kropp!

Nu har det varit långledigt/hemma för vård av sjukt barn. Min stora grabb har fått vattkoppor men som tur är har han inte varit särskilt påverkad av det, så vi har passat på att vara ute och fixa lite här hemma under ledigheten.


Som ni säkert förstår så finns det tusen och åter tusen saker som ska fixas och underhållas på en gård.

Ibland kommer jag in i en hemsk "måste-fixa-allt-helst-i-går" period och där är jag nu.

Det brukar sluta med att jag har svin ont i hela kroppen och att jag sitter och beklagar mig över att jag aldrig har tid för mina hästar.

Det dumma e att jag aldrig bromsar mig själv i tid utan jag kör tills jag stupar.

Jag vet ju att jag inte blir klar i allafall, varför kör jag då på som om det brinner i knutarna???

I bland e man inte rätt funtad!  


Hade jag istället gjort vissa grejer och sedan gått ut till hästarna och haft lite mysigt så hade det blivit bättre. Tyvärr är det ju så att ibland vet man vad som är bäst för en men det är inte lika lätt att leva efter sin vetskap.


Som tur är så är det mulet i dag så jag tänker passa på och mysa med barnen och ta det lite lugnt. Om sonen inte får fler prickar idag så är vi åter i arbete i morgon.

Puss och Kram på er och ha det gott i sommar Sverige


Presentation


Välkommen till Crazy happy Life!
Här berättar jag om mitt liv som 31-åring, mina tankar och funderingar, hästarna och lite till =)

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3 4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19
20 21 22 23
24
25 26
27
28
29
30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Sökmotor


Ovido - Quiz & Flashcards