crazy happy life

Alla inlägg under juni 2011

Av Linda - 4 juni 2011 23:10

I går åkte vi till till en marknad i en närliggande håla. Barnen hade egna pengar med sig och som dom handlade. När vi kom hem lekte dom och var jätte glada...lite för glada så jag hade vissa problem att få dom till och somna. Men men dom har en mamma som är mer envis än vad dom någonsin kommer att vara tillsammans, så efter en ca en timme somnade dom äntligen.


Idag har det varit full fart!

I morse kom det en och köpte min hästtransport. Den har typ stått i sju år men han ville ha den. GOTT! Jag slipper tjata på Jesper att han ska fixa den och han slipper ha dåligt samvete. Alla nöjda och glada!


Sen kom Pappa P och M på besök. M (barnens kusin) och barnen lekte och sedan fikade vi. Vilken tur att dom kom! Jag hade aldrig orkat äta upp alla dom äppelmunkarna som jag köpte igår helt själv.  


Nu i kväll åkte vi upp till våra nya grannar och boxerade hem en "liten" lekstuga till barnen. Dom va SÅ lyckliga! I morgon hade vi tänkt och ha en fixa i stugan dag med barnen. Dom har lovat och bjuda på "mat" och sen inviger vi den med chips och salta pinnar.

 Nu e klockan mycket och det är snart tid att slänga sig på kudden.

Lots of love

Av Linda - 3 juni 2011 08:28

Jag blir sååå trött på mig själv ibland. *suck*

Jag har tusen järn i elden och jag fokuserar verkligen för att alla dessa saker ska bli bra.

I skolan pluggar jag, och gör mitt bästa för att bli så bra jag kan. Hemma är det barnen och alla möten och läkarbesök och kontroller. Sen ska man hinna med släkt och vänner, hästar, gården och hålla rätt på gubben....!


Det är en jäkla tur att det finns något som heter almanacka. Där kan jag skriva ner tider och kalas och grejer men jag skriver ju inte ner sånna saker som:

 Var jag ställde kaffemuggen, eller var jag la mina nycklar eller låste jag dörren????

 Det brukar sluta med att jag far runt i hela huset som en halvt hysterisk galning....!


Det värsta e nog att det blir inte bättre med åren.... om si så där 11 år är huvet säkert helt igenkalkat och sen blir det hemmet.... (Undrar om jag har hamnat i nån 30- års kris???)

 

Än så länge har jag inte glömt mina barn någonstans.... Eller glömt Vad min man heter....eller att han ÄR min man eller vad jag själv heter....( Kanske ska skriva det i almanackan redan nu   ?)

 

Det e bara så: Jag är som en groda utan ben..... hopplös!


Ha det gott vänner och njut av solen! Det ska jag göra!

  




Presentation


Välkommen till Crazy happy Life!
Här berättar jag om mitt liv som 31-åring, mina tankar och funderingar, hästarna och lite till =)

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3 4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19
20 21 22 23
24
25 26
27
28
29
30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Sökmotor


Ovido - Quiz & Flashcards