crazy happy life

Alla inlägg den 18 juli 2011

Av Linda - 18 juli 2011 20:43

Som jag skrev tidigare idag så hade jag världens krig med Ettan igår.....


Av dagens ridpass att dömma så vann jag striden. Idag gick hon hur fint som helst!!!! Lyssna på förhållningarn, böjde sig fint och var mycket sammarbetsvillig. Blir lite förvirrad faktiskt. Jag tror att hon är en sån häst som måste gå för att inte flippa och testa gränser (kort minne???). Jag är iallafall mycket nöjd med henne!


Idag får Lillan vila. Klockan är mycket och jag har varit iväg innan idag så jag kom ut ganska sent till stallet. I morgon ska jag vara hemma så då blir det träning för Lillan och för Ettans del blir det longering och arbete för handen.


Sitter och lyssnar på en gammal inspelning av Iron Maiden. KÄRLEK!

Haen fin kväll mina vänner så höres vi en runda i morgon igen om ni har tid och lust!

Puss och Kram 

Av Linda - 18 juli 2011 15:26

Igår hade vi gemensamhetsträning i klubben och jag packade ihop Lillan och åkte dit. Roligt var det och jobbigt, man blev genomsvettig. GÖTT! Då vet man att man lever.

Sen när jag kom hem skulle jag prova med Ettan, yea right the horse from hell! Hon ville inte alls! Hon backade och tryckte in mitt ben i staketet,hoppa och studsa och va allmänt jobbig...Sen när hon fick galoppera så gick det mycket bättre, men jag är så trött på denna ständiga dragkamp med henne. Orkar inte för det är samma visa varje gång jag kräver lilla minsta. Hästen är 15 år och borde ha lugnat ner sig för länge sedan. Sen lugnar hon ner sig när hon är helt genomsvettig.....då passar det och lyssna......! Envis?Dum?Stressad?Smart? Inte vet jag men eftersom framstegen är så små och bakslagen så enorma så vet jag inte hur länge till jag orkar med henne....tråkigt men sant! Tyvärr har jag sagt detta förr men på något sätt så känner hon att jag har blir less och då skärper hon till sig och blir så himla duktig. Då kan man ju inte göra sig av med henne....

Nästa häst jag skaffar mig ska vara en vallack, så det så!


Nu ska jag iallafall ut och rida för motion behöver både dom och jag.

See u later

Kram





Presentation


Välkommen till Crazy happy Life!
Här berättar jag om mitt liv som 31-åring, mina tankar och funderingar, hästarna och lite till =)

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Sökmotor


Ovido - Quiz & Flashcards