crazy happy life

Alla inlägg under juli 2011

Av Linda - 8 juli 2011 08:41

Som ni kanske förstår på rubriken så vill jag idag skriva lite om dom olika sortens vänner. Alla vet nog om det, men jag vill skriva om det ändå!


Den första kategorin VÄNNER: De personer som finns nära dig. Dom som ställer upp var/när det än skulle behövas. Denna sortens vänner ställer inga krav, man kan höras om ett halvår eller ett år eller en gång i veckan. När man hörs av så är det som om ingenting har hänt. Inga sura miner och samtalet sker från båda håll. Man kan berätta allt för varandra. Det finns få av dom, men dom är värda GULD!   


Andra kategorin  vänner: De personer som man umgås med men som man kanske inte beättar precis allt för men som man ändå kan prata med. Det är de som man kanske tar en fika med eller en shopping runda på stan  när andan faller på. Oftast har man en större grupp av denna kategorin. Vissa är på väg upp till kategori VÄNNER och vissa stannar på vän nivån. Och vissa försvinner....tyvärr!  


Tredje kategorin: "vänner" : En sorglig skara som vill att man ställer upp på en massa saker men som sällan ger något tillbaka. Oftast är det en envägs-kommunikation. Det är alltid en person som ringer och den andra hör aldrig av sig mer än när dom behöver hjälp, eller inte alls. Om man då är som jag så försöker man om och om igen men till slut så fattar man och då ger man upp. Sådana personen förtjänar inte att vara i ens liv!    


Vilken kategori jag tillhör är upp till betraktaren. Sen får man ju självklart ha med aspekterna mognad och person kemi i alla kategorierna.

Vet du var du har dina vänner???


Kram

Linda

Av Linda - 7 juli 2011 14:04

I natt hade vi ett litet element i sängen i form av en febrig lilleman. Stackars liten den e inte roligt att vara sjuk på sommaren, det e ju varmt som det e ändå och oftast blir/känner man sig sämre av värmen.

Detta resulterade i att jag fick stanna hemma dom två sista dagarna från kursen. Säg inte att det blev två extra semesterdagar för det blir det inte när man ska ta hand om dom små. Men man kan se det som vilodagar kanske....man kan inte göra så mycket så då får man passa på och ta det lugnt. Sen när han blir frisk e det full rulle igen.

Vi ska ha kalas på lördag, jag har ju fyllt år och Jesper fyller år. Jag hoppas att han mår bättre då annars kanske vi får ställa in. INGET SKOJ! Men vad gör man? Man får gilla läget liksom.


Idag har vi mulet och svalt väder. Jag hoppas inte att det börjar regna för än inatt. Jag har planerat och rida Ettan idag. Får se om hon har samma planer, det vet man aldrig....

Hon skulle behöva en rejäl runda i skogen. Hon älskar det!


Nu gommer mitt lilla hjärta och vill gosa med mamma så jag får sluta nu!

Ha det gott så länge!

Kram

Linda

Av Linda - 6 juli 2011 21:07

Som jag lovade så kommer nu en uppdatering om ridningen. =)


Jag fick besök från en svetsar kompis som också var sugen på och rida. Så jag satte henne på Lillan i paddocken Så fick dom skritta runt lite, hon fick prova styra och sen blev det till och med trav!!! Hon var jätte duktig för hon travade själv med Lillan. Efter ett tag blev Lillan lite väl pigg så då hoppade jag upp och red.


Med mamma på ryggen så går jag jättefint!!! Go tant, hon e så rolig när någon annan sitter på så går hon och tittar på mig hela tiden sen går hon närmare och närmare....precis som om jag inte skulle märka att min 500 kg klump nästan hoppar upp i famnen på mig....!  


Sen tränade vi lite galopp-rollback-galopp sen fick det vara bra för idag.

Ha det gott och simma lugnt! 


Av Linda - 6 juli 2011 11:01

Jag har ett MAJOR problem! För att träna måste man orka och för att orka måste man träna.....ekorrhjulet snurrar på.


Men idag har jag fått ett bra tips som jag tänker testa.


Nu undrar ni säkert vad det är för tips...Hehe det tänker jag berätta om det fungerar, så ni får väl bita i kudden så länge!

Jag kan väl säga så mycket som att det INTE är någon livsfarlig bantningskur på pulver eller något annat skit. Ja vi får se vad som händer helt enkelt....

Ska iallafall åka och inhandla denna "ingrediens" redan idag....


Hoppas att ni har det bra där ute i Sverige!

Solen skiner och jag känner mig faktiskt ganska pigg idag!(svimma inte)

Men jag vaknade och kände mig obehaglig till mods i morse. Jag vet att jag har drömt någonting, men jag kan inte komma ihåg vad det va. Men om den var obehaglig och jag inte kommer ihåg så är det nog lika bra det....! Eller!?


Pluggat har jag också gjort(klapp på huvudet)   Och efter lunch ska jag svetsa är det tänkt. Hoppas att jag orkar....


Idag har jag planerat att faktiskt orka ta mig ut i hagen och hämta in en häst....Hm det har inte blivit så dom andra dagarna för jag har varit så slut....Skärpning på mig mitt trötta åbäke!!! Haha!

Kommer nog med en hästrapport i kväll.....om jag kommer ut där.....det ska jag ju....

jaja vi får se!

Ha det gött så länge!




Av Linda - 5 juli 2011 18:46

Wow, antalet besökare ökar hela tiden.   Tack för att ni vill kika in på min sida och se vad jag skriver för tokigheter....!!!!


Tisdag idag. Jag trodde i morse att det var onsdag, gissa vem som blev besviken.... MOA!

Körde till svetsen i vanlig ordning. Idag kände jag vi jätte taggad.....tills klockan blev 10....då va det tvärstopp!!!!! Kunde inte tänka, kunde inte röra mina armar, det var som och röra sig i en skål med gele'. Som tur är så är det tydligen inte bara jag som känner så och, jag fick höra att det kommer gå över med tiden! Skönt, jag började undra vad det var för fel på mig. (Men än vanligt alltså, hihi)


Sen fick vi höra lagom till frukost att det var en stor gasläcka rätt över vägen...kul! Jaja vi överlevde...kanske några celler skadade men men det får man ta hihi!

Nu e gubben min ute och klipper gräset. Han har lagat gräsklipparen så nu är den som ny. Han e duttig mitt lilla hjärta!


Annars har det inte hänt något nytt idag....tråkigt men sant!

Ni får ha det så bra så länge så hörs vi snart igen!

Kram kram

Av Linda - 4 juli 2011 14:31

Satt och kollade in en viss blogg......

Är brudar så jävla pantade på riktigt???


Jag hoppas att hon verkligen gör sig till eller så är det accepterat där hon bor...???!!!!

Och sen tjejer, är utseendet så fruktansvärt viktigt så att man måste ha femtio lager brunkräm i huvudet? Dom killar som jag har snackat med tycker att det är äckligt!

Om ni verkligen känner att ni måste ha det för och gå utanför dörren så finns det hjälp och få.... EN SMINKKURS!

Shit alltså, lär er att älska er själva precis som ni är det sparar både energi och pengar.

Av Linda - 4 juli 2011 12:49

Sitter och har teori åter igen....

Jag kan bara inte kocentrera mig här!!! Jag får helt enkelt lägga manken till och plugga hemma  i stället.


Den här veckan kommer och bli lååååååånnnng! Det känns som om minuterna är timmar och ibland dagar. Varför kunde vi inte ha börjat vår semester i dag i stället? Det är inte bara jag som tycker så, flera av mina kurs vänner håller med.  Ingen är särskilt motiverade till och jobba. Dessutom är det någon jävel som går och snor våra uppsågade rör och uppklippta plattor!!! JAG BLIR SÅÅÅÅ ARG PÅ SÅNNA IDIOTER!!!! Hur svårt kan det vara igentligen och gå och såga upp sina egna bitar? Vet dom/den inte hur man gör så får man väl för fan fråga någon som vet....  


Jag har iallafall klarat min PB rör mot plåt idag. Det tog lite tid och hitta rätt parametrar(inställningar) men nu äntligen med lite hjälp så gick det galant!

Jag längtar tills jag slutar! Jag saknar min älskling!

Ha det gott så länge!

Av Linda - 3 juli 2011 16:52

Nu äntligen har jag gjort det! PREMIÄR DOPPET i poolen!

Jag tror att jag har gått och blivit badkruka på ålderns höst.... Hehe....

Men nu har mattorna värmt upp den rejält så det var riktigt skönt. Passade på och simma lite också. Fyra simtag om man simmar rätt över men om man håller på en stund så tar det lite i allafall. Sen kan man ju alltid simma runt, ungefär som en fisk i en skål, då kan man ju simma utan uppehåll om man vill. All motion välkomnas till denna otränade kropp!

Det har varit olidligt varmt i dag. Man vet liksom inte var man ska ta vägen riktigt.

Om en vecka har jag semester i fjorton dagar. Blir det varmt då så vet ni var ni hittar mig!   Och jag kommer inte rubba mig ur fläcken!!!!!!


Om några timmar ska jag rida tänkte jag. Men det får bli svalare först. Funderar på och rida ut en liten sväng för det var så länge sedan.

Iblans så saknar jag det stallet som jag hyrde boxplats i. Då var man aldrig ensam och man kunde rida tillsammans. Nu har jag väl ingen direkt och rida ut med. Mina hästar är inte dom lättaste så det går inte och sätta en nybörjare på dom...tyvärr! Annars hade det kanske varit lättare och få med folk på en tur.

Jaja man kan inte få allt! Jag har det gott ändå!

Puss och Kram på er därute! Grillet väntar......




Presentation


Välkommen till Crazy happy Life!
Här berättar jag om mitt liv som 31-åring, mina tankar och funderingar, hästarna och lite till =)

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Sökmotor


Ovido - Quiz & Flashcards